16 december 2006

De slimste surfer

Het Laatste Nieuws organiseert met de hulp van Kamagurka (anders had ik niet meegedaan) een wedstrijd om de slimste surfer te vinden. Het idee is simpel: na een korte inschrijving volgen 20 meerkeuzevragen over vanalles en nog wat, waarvoor je 3 minuten de tijd krijgt, dus Googelen zal moeilijk gaan. Met enige hoerensjans was mijn eerste poging goed genoeg om me bij de eerste 1000 te scharen, wat de bedoeling is van het spel.

De eerste 1000 in de rangschikking mogen een finale betwisten op een voorlopig geheime locatie. Wie de top niet haalt, mag tot 3 keer opnieuw proberen, na het geven van 3 e-mailadressen van vrienden. Dat doe ik uiteraard niet, want de laatste poging telt, en ik geef geen e-mailadressen van vrienden weg zonder toestemming.


De wedstrijd loopt nog tot 18 december, dus wie dit leest kan nog even proberen

om me te vervoegen tijdens de finale, want die kan me nog moeilijk ontglippen, nu ik nog 754e sta. Mijn naamgenoot doet het heel wat minder goed blijkbaar, en zal met een 34167e plaats op 46766 met lege handen achterblijven.

Ik ben alvast benieuwd wat de geheime locatie wordt, en wat ik me daarbij moet voorstellen, want 1000 man is toch wel veel. In ieder geval iets zonder internet, zodat de mensen die eerst de vragen vanbuiten hebben proberen leren door met pseudoniemen deel te nemen genadeloos door de mand zullen vallen. Ja, ik heb het over u, Johnny Depp uit Houthalen.


Enige research voor de lol leert mij dat de meesten het een moeilijke quiz vonden, zoals u
hier kan lezen. Mijn ego wordt dus weer een beetje gestreeld.

2 opmerkingen:

Freddie zei

zijt ge der nu bij in de finale?

Tommie zei

Wat had ge nu zelf gedacht? Uiteraard zit ik er bij. Maar Johnny Depp ook nog precies, en allicht nog wel een hoop vrij fictieve personages. Da's dan toch een zware tegenstander in de finale, die zal doorgaan in Kinepolis Brussel op 24 januari. Ik zou zeggen: meer info volgt, maar in feite is dat alle info die ik heb.